Halloween

Halloween-helgen har ägnats åt att titta på massor av skräckfilmer. Jag har kollat på så många att jag inte ens blir rädd längre. Den läskigaste jag såg var nog Paranormal Entity (typ exakt som Paranormal Activity), men jag överlevde ju så nu kanske jag till och med vågar se Paranormal Activity 3!

Idag är jag ledig men resten av veckan har jag skola (fast på onsdag slutar jag 2 istället för 3.30 vilket ska bli väldigt skönt! Jag har inget höstlov eller så utan jag har ett par lovdagar innan jullovet men inte en hel vecka. Det saknar jag faktiskt, jag skulle inte säga nej till en veckas lov just nu...

Och ang bilder från musikalen, jag tänkte inte på det överhuvudtaget så jag har tyvärr inga, jag kanske hittar några på facebook eller någon annanstans så då lägger jag upp dom! Det var i alla fall jättekul att arbeta med musikalen och jag har träffat jättesnälla människor. Skolan är ju så stor så varje gång man gör en ny aktivitet träffar man massa nya människor.Noah och hans Halloween-kostym


Musical week

Heeej!
Forlat for att jag inte har bloggat sa mycket senaste tiden, men det har veckan har jag verkligen inte haft tid. Det ar musical-week och jag gor makeup for musikalen. Jag har varit kvar i skolan varje dag den har veckan och gjort makeup for rehearsal, och det ar alltid sa hiiimla stressigt. Mest for att alla andra ar stressade sa da blir liksom hela stamningen stressig. Sjalva musikalen har premiar idag (torsdag) och om jag inte redan sagt det sa ar det The Music Man. Och jag maste saga att fran det jag har sett fran rehearsal ar de extremt duktiga, och min favoritscen ar i borjan nar de sitter pa taget. De ar verkligen jatteduktiga och gor det helt perfekt!
Den har veckan bytte jag faktiskt min Theatre Makeup klass till Honors Algebra 3/4 (fast jag gor musical aven om jag inte ar i klassen langre). Jag kande bara att jag maste ha en matteklass, annars kommer jag ha glomt allt nar jag kommer tillbaka till Sverige. Sa det kanns skont att ha det fixat. Imorgon har jag matteprov men jag kommer antagligen inte bli graded eftersom jag kom in i klassen det har veckan. Och nu har jag borjat fa laxor ocksa for en gangs skull, sa jag har nagot att gora i study hall!
Igar i youth group hade vi en bondfire och det var kul! Vi var vid det dar huset vid en sjo ch en strand som jag var vid en av de forsta veckorna har med Caro. Dock sa luktar mina jeans brant fran brasan och jag glomde bort det imorse sa jag har luktat brant hela dagen...
Nu ska jag vara kvar har i skolan tills 7 eller 8 ikvall (beror pa nar vi ar klara) och sen maste jag plugga till mitt matteprov och engelskaprov och dessutom hinna sova lite.
Ska forsoka blogga oftare men jag ar bara sa himla trott hela tiden och har oftast inte tid heller. JAg vet att jag inte kommer hinna blogga imorgon men forhoppningsvis i helgen! :)
Hoppas ni har en bra fredag!

Pumpkin patch

Idag var jag med familjen på en grej som heter Pumpkin Patch. Det är mest för små barn; typ djur, en slags studsgrej och en lina man kunde åka nedför och lite sånt. Och massa pumpor såklart, det är egentligen det som är hela grejen, man köper pumpor! Halloween är så himla stort här och alla dekorerar husen med massa pumpor och dödskallar och sånt.

Nu ska jag inte göra så mycket mer idag än att träna lite cheer och kolla på tv, alltså bara ta det lugnt.Man kunde gå genom en "labyrint" genom ett majsfält


State practise

Idag har jag ägnat större delen av dagen åt att träna cheerleading. Vi tränar inför states just nu och idag hade vi en tre timmars träning. Och säg inte att man inte blir trött av cheerleading!! Att dansa och göra jumps varvat med att springa gör en väääldigt trött. Jag kom hem för en stund sen och har precis duschat och ätit. Snart kommer Emily och hämtar upp mig så ska vi ha filmkväll! :) Tror jag ska sova över också.

Kram på er alla, hoppas ni har en bra helg! :)


Fredag!!!

Antligen ar det fredag, ska bil sa himla skont att fa sova nu i helgen. Tankte att jag bara ska skriva lite om vad jag gjort i veckan:

Onsdag - Efter skolan var jag i youth group! Jag ar inte kvar i den som jag var i fran borjan. Vi var typ bara 5 pers och gjorde inte sa mycket sa jag vill hellre ga till den har andra jag gar till nu. Caros vardpappa ar pastor for middleschoolers (tror jag att det ar) dar och det ar typ 30 pers fran high school! Jag traffar mycket mer manniskor dar och vi gor liksom mer grejer. Forst sa laser vi lite ur bibeln och diskuterar det, sen pratar vi i grupper om saker som har med religion och sammhallet och sa att gora och efter det ar det nagon lek och sa for man gora lite vad man vill, typ bara prata eller spela pingis t.ex.

Torsdag - Igar var det pep rally i skolan for girls golf, de vann states! Och inte forran i onsdags kvall fick jag reda pa att vi skulle dansa vara 8-counts (vi har 5 danser). Vi skulle ocksa dansa till skolsangen men jag och Caro har inte lart oss den annu sa vi kunde inte vara med och dansa den. Hur som helst sa ar det en dans som jag precis larde mig och var typ bara 50 % saker pa hur den gar. Fatta vilken panik jag fick!! Jag tranade hela onsdag-kvallen efter kyrkan men var fortfarande inte hundra pa hur den gar. Sa sjalvklart blir jag forvirrad nar vi val ska upptrada, som jag blir nar jag inte ar hundra pa nagot, och gor ett antal misstag i dansen. Ingen biggie. Eller jo. For hela skolan var dar och kollade. 2400 elever. Gaaah!!! Det verkar dock som att inte sa manga sag det och antar att folk inte riktigt bryr sig (dessutom dansade bade varsity och dance team samtidigt som oss sa folk kan ju liksom ha kollat pa dom istallet) men jag kan anda inte sluta tanka pa det. Jag forsoker intala mig sjalv att ingen sag det men det gar lite sadar hehe...

Fredag - Jag kom precis hem fran skolan och om ett tag ska jag kolla pa the football game som borjar 7. Efter det ska jag pa bio eller nagot annat, ska hur som helst traffa en kille :) Nu borde jag nog sova lite innan jag gar for jag ar sa extremt trott och kommer inte komma hem sa jattetidig tror jag.
Hoppas alla har det bra, kram pa er!

Enklel skoldag!

Idag var en väldigt bra dag! Dels var det för att jag började 11:30 och alla mina lektioner var 20 min (pga att sophomores hade något slags test i förmiddags) så det var jättehärligt att få sova ut. Det gjrorde också så att jag har varit jättehyper hela dagen istället för jättetrött som jag brukar vara. Och sen tror jag positivt tänkande funkar väldigt bra, man blir mer glad av att bara försöka tänka mer positivt. (Tack för kommentarerna förresten, jag uppskattar alla kommentarer jag får här!) Idag var faktiskt fösta dagen jag och Caro hade på oss våra uniformer i skolan (vi har det på bestämda dagar), ni vet som alla cheerleaders alltid har i filmerna! Dock så var det inget JV game idag, bara Varsity så vi stannade bara kvar i skolan och tränade lite. 

I min Art projects klass ritade jag för ett tag sen ett portätt av Anna och jag sa att jag skulle lägga upp det på bloggen så här är resultatet (tror du känner igen vilket foto jag använde Anna :))

En park nära när jag bor


Noah och två av mina värdkusiner


Stay positive.

Innan jag åkte hit till USA fick jag massa papper från EF som skulle förbereda mig för det här året. Ett av dem handlade om att det inte kommer vara helt fantastiskt hela tiden. Man kommer ha både bra och dåliga perioder, precis som man har det hemma i Sverige. Just nu tror jag att jag är i en av de sämre perioderna. Eller jag hoppas i alla fall det för jag vill sluta känna såhär. Jag mår inte extremt dåligt och känner att jag absolut måste åka hem, det är bara det att jag börjar sakna folk hemma mer och mer. Det går inte en dag utan att jag känner mig ensam vid något tillfälle och det är svårt att vara sig själv och uttrycka sig som man vill i ett annat språk, även om vi är ganska vana vid engelska. Jag har pratat med min IEC om det och hon säger att nästan alla utbytesstudenter här känner precis så som jag gör vid något tillfälle. Jag måste bara försöka uppskatta alla de bra stunder jag har och bara vara glad och fortsätta le.

En grej jag vet att jag måste ändra är mina klasser. Personerna som går i mina klasser är ju som jag sagt tidigare inte såna som jag ska umgås (såna som inte bryr som om skolan, håller på med droger etc.) för EF. Och jag har inte så jättemycket gemesamt med dem heller. De som jag har lärt känna här går i svårare klasser. Så det jag ska göra till nästa termin är att ändra nästan alla mina klasser till svårare klasser, så det känns roligare att gå till skolan. Jag gillar att vara här men det jag inte gillar just nu är skolan. Det är trots allt bara två månader till jullov!

Cheerleading går bra förresten! Jag har lärt mig mer och mer av våra cheers och i fredags började vi träna inför states! Imorgon ska jag cheera på en volleyball-match också, hoppas det går bra!

Godnatt så länge!

13-10-2011

Kunde inte komma på en rubrik.

Är inte på världens bästa humör just nu. Är väldigt trött. Känner att jag börjar sakna vänner och familj mer vilket inte är bra. Vill inte få hemlängtan. Ska sova snart. Det var allt.

Homecoming!!!

Så igår var det homecoming och det var verkligen huuuur kul som helst! Först var allt jättestressigt och ingen hade koll på något men sen fixade sig allt. Jag gjorde mig iordning med Miranda, och först var vi och blev sminkade hos Clinique (vilket var gratis av någon anledning) och sen målade vi naglarna hos henne och hennes mamma fixade mitt hår, hon är jätteduktig! Efter det åkte vi till Caros date Lukes hus och tog bilder, åt middag vilket var väldigt stressigt för bilderna tog så lång tid och till slut kom vi till själva dansen. Och det var den absolut roligaste delen av hela kvällen, önskar att det hade hållt på längre. Så det var min första homecoming!

Tack!

Ska bara säga tack till Anna och Ingrid för armbandet och hårspännena jag fick! Jag har på mig armbandet varje dag :) <3


Homecoming week

Hejsan!

Så den här veckan är det homecoming week, eller spirit week, eftersom vi har vårat homecoming game på fredag. Varje dag är det olika teman som folk klär ut sig till, idag var det superhero-day, och sen är det disney-, twin-, jersey-, och gold and purple-day. Och det roligaste av är är såklart... Homecoming dance på lördag!!! Jag var i Omaha igår med Sarah för att hälsa på hennes familj där och jag testade också hennes systers klänningar. Jag hittade en perfekt, älskar den! Idag var jag med Miranda och beställde blommor och köpte smycken. Ska bli så himla kul!

Och förresten i lördags efter jag hade bloggat i lördags åkte jag med Caro och hennes värdfamilj till Timberlake, ett camp som har massa aktiviteter, en sjö och hästar. Hur som helst åkte vi dit för att rida, och det här var första gången jag red sen jag kom hit. Och gissa vad som händer... Min häst (som är ganska pigg och stökig) blir rädd för något så han stegrar och ramlar bakåt, över mig. All luft pressades ur mig så jag kunde inte andas för en stund, det var liksom omöjligt att ta ett andetag hur mycket jag än försökte och det var ganska obehagligt. Men efter en stund fick jag tillbaka andingen och nu är det enda jag har kvar ett par blåmärken och ont i ryggen. Så det gick väl inte riktigt som planerat men det var kul ändå! :)

Nu måste jag plugga till ett test jag har i engelska på onsdag och sen måste jag sova för jag har haft huvudvärk hela dagen och är jättetrött...

Så hejdå och godnatt! :)Harvest of Harmony

I Nebraska har de en tävling med parad för band här i Grand Island. Band från skolor över hela Nebraska kommer hit för att tävla om vilket band som spelar bäst i paraden och sen fortsätter de tävlingen genom att spela på min skolas football field. Det som var så himla kul var att jag marcherade också i paraden, som cheerleader! Jag har bara haft 3 dagar på mig att lära mig de 4 danserna vi gjorde (fast vi gjorde bara arm-rörelserna eftersom vi marcherade) och jag var väääldigt förvirrad och gjorde massa misstag under paraden men det var ändå så himla kul!! Det är den första grej jag gjord som cheerleader här, och det känns jättebra även om jag typ var jättedålig känns det som. Och det som gör det extra kul är att det inte bara är min stad, utan det är en stor grej för hela staten. JV-teamet hade middag igår hos en tjej från teamet och sen sov vi över, och det var också väldigt kul! Här kommer lite bilder:The cheer squad
RSS 2.0