Dolphin kiss!





Finally!

Har äntligen fått min cheer outfit! Har fortfarande inte fått jackan och pom-pomsen ännu men de kommer snart :) Och vi ska inte tala om hur kul vägen hem var.. Kortfattat; kunde inte sova på planet, bilen har inga batterier (men som tur är finns en annan bil tillgänglig så det fixade sig), barnen skriker i bilen så kan inte sova, tar in på hotell istället för att köra raka vägen hem som är 6 timmar för Matt var för trött för att köra hela natten, sover ca 4 timmar, vaknar kl 6, åker bil ytterligare 4 timmar (och lyckas sova!), kommer hem runt 10 på morgonen när jag egentligen skulle gå till skolan, kommer till skolan och går de tre sista periodsarna eller vad man nu ska kalla det. Men skolan var bra och jag har varit jättepigg och glad hela dagen! :D







Cozumel och jet skiing

Hejsan!

I förrgår var jag med familjen på en Mexicansk ö som heter Cozumel. Det är en turist-ö men eftersom det inte är högsäsong var det inte så mycket turister där. Vi åkte dit med färja och sen hyrde vi en bil där. Inne i själva "centrum" eller vad man ska kalla det var det ganska smutsigt och stökigt, men resten av ön var jättefin med havet och alla palmer och sånt :) Men höjpunkten av dagen var... JAG SIMMADE MED DELFINER!!! De är sååå söta och lena och jag pussade en delfin och fick likasom åka på dens mage när den simmade på rygg!!! Jag kan inte komma åt några av bilderna från det just nu men visar när jag är tillbaka i Grand Island igen. Förutom det åkte vi och kollade på några Maya ruiner, och det var ganska coolt allt se det och läsa om det! Vi såg inte de största och mest intressanta för då hade vi behövt åka till en annan ö och vi hade varken tid eller ork. Jag var verkligen hur trött som helst efter för det är så himla varmt och fuktigt hela tiden. Så fort man går utanför dörren här kännen man sig svettig för det är så himla klibbigt i luften. Men jag ska inte klaga för de sista dagarna i Grand Island innan vi åkte var det verkligen iskallt, runt 5-10 grader!

Och höjdpunkten av idag var jetskiing!! Det var nog det roligaste av allt. Fast det har varit så himla skönt att också göra i princip ingenting. Måste säga att jag verkligen inte vill åka tillbaka, jag vill stanna här och bara sola och bada hela dagarna... Men jag antar att det enda jag kan gör är att vara tacksam att jag fick åka hit överhuvud taget, det är jag verkligen jätteglad över! :) Anledningen till att vi åkte var att Matts mamma vann den här resan för två personer, men hon och Matts pappa är skilda så hon gjorde istället om bokningen så min värdfamilj kunde följa med istället, och sen lades jag till också.

Här kommer lite bilder från förrgår :)













Mexico!

Heej!!

Nu har varit här i Mexico (Riviera Maya) i 4 dagar och det är så himla underbart! Det är jättevarmt, allt är suuuperfint och stranden och havet är helt amazing! Har alldrig sett så fint och klart vatten i hela mitt liv och havet är så himla lagom varmt också!! Och så har vi all inclusive också så jag kan äta hur mycket jag vill :D Jag har inte gjort så mycket mer än att bada och sola så det finns inte så mycket att berätta om men jag har det i alla fall super och skulle inte ha något emot att stanna här för resten av året... Jag har snorklat också, både idag och igår och det är jättecoolt även om det bara var vid hotellområdet och inte ut på djupt vatten. Och idag var jag, Matt och Sarah inne i "staden" (kommer inte ihåg vad den hette men ligger ungefär halvvägs till Cancún härifrån. Vi var där för att boka det vi ska göra imorgon, vilket jag ser fram emot väldigt mycket! Berättar vad det nästa gång jag bloggar :)








Tvättar, packar och ritar

Hejsan!

Förlåååt för att jag inte har bloggat, har verkligen varken haft tid eller ork, och så har jag tänkt på en massa saker hela tiden...

Hur som helst orkar jag inte skriva om vad jag har gjort sen senaste gången jag skrev, så jag fortsätter bara skriva som vanligt.

I fredags var jag på the football game på kvällen och vi vann igen!! Vårat Varsity team har vunnit varenda match den här säsongen så det är hur kul som helst! Förra veckan spelade vi mot Kearney, och de är typ våra "rivaler". Grejen är bara den att de har vunnit över oss de senaste 11 åren, men det här året vann vi stort över dem!

Igår (lördag) var jag och familjen i Lincoln, Nebraskas huvudstad. Vi var där och shoppade och åt och det var en väldigt bra dag! :) Jag är fortfarande inte alls nöjd med min garderob dock, jag har inte tillräckligt med kläder. Och nu menar jag inte att man har typ 100 plagg framför sig och fortfarande inte tycker att man har något att ta på sig. Jag har bokstavligt talat inga kläder, men jag jobbar fortfarande på det! Och en grej som var jättecool igår, eller ja kanske inte men jag tycker det hehe, är att jag typ såg när Nebraska Cornhuskers spelade mot Washington igår i Lincoln live! Eller typ live, vi körde förbi Memorial Stadium där de spelar och jag såg när de spelade på en sån där jättestor tv-skärm inne i the stadium några sekunder!! Det tycker jag var coolt i alla fall.

Idag Har jag inte gjort så mycket mer hittills än att tvätta och packa. Vi åker ju till Mexico på tisdag!! Fast vi lämnar Grand Island redan imorgon och kör till Denver, Colorado för att sova där, vi flyger därifrån. Det ska bli så himla skönt och kul!! Och nu när jag blir klar med det här blogginlägget ska jag följa med familjen när Matt spelar football med sina vänner, det är liksom inga seriösa matcher. Och sen måste jag rita. Jag bytte min Multimedia klass till Art Projects för jag klarade verkligen itne av läraren och det var bara tråkigt. I Art Projects ritar man självständigt vad man vill men ska göra åtminstone 6 projects per termin. Jag älskar verkligen den klassen, det är min favorit, och Theatre Makeup också.

En grej som jag har kommit på är att jag har valt alldeles för enkla klasser i skolan. Jag börjar bli extremt uttråkad för att jag inte lär mig något. Igår när vi var i Lincoln så var vi inne i en bokaffär och när jag kom till Science-avdelningen blev jag typ helt överlycklig för jag har saknat det så mycket! Min Environmental Science klass är ett skämt, vi lär oss absolut ingentling som har med miljön att göra. Till nästa termin ska jag ändra mitt schema till svårare klassen men tills dess får jag väl stå ut med att inte lära mig något.. Och ett problem till med att bara ha enkla klasser är att människorna i dem inte är de smartaste direkt, det är liskom de som inte kommer gå på college utan kommer börja jobba på Taco Bell direkt efter Hogh School...

Hejdå på er så länge så hörs vi när jag är i Mexico (förhoppingsvis) <3


I fredags


Hej

Jag ska bara säga att jag lever och allt är bra och jag har inte haft tid att blogga och hinner inte nu heller :)

Youth group

Hejsan!

I USA så har de något som heter Youth Group i krykan (för er som inte vet) och det är oftast samtidigt/efter gudstjänsten. Igår var jag i alla fall på min första Youth Group! Det var inte så många, vi var bara 5 pers och de sa att det bara är några få personer till. Alla de som var där kände varandra sen innan (från samma familj och så) så vi ägnade typ tiden åt att lära känna mig eller nåt :P Men jag tycker bara det är kul när folk ställer massa frågor om Sverige och hur det är där och så :) Annars lekte vi bara lite lekar och alla personer var jättesnälla och roliga! Sen när vi liksom kommer igång så pratar man om Gud, religion, livet och massa såna saker, och leker lekar :) Så det är vad jag ska göra på onsdag-kvällarna nu framöver!

Och nu är det bara en dag kvar till heeeelg!!! Ska bli väldigt skönt att sova :)

Kram!

Farfar!

Fick precis reda på att min farfar är skadad och ska opereras. Hoppas så mycket jag kan att allt går bra, även om jag inte kan göra så mycket från andra sidan jorden. <3


Bilder!


Matt och Noah


Mara


Vid ingången till the Football field


En del av min skola


En annan del av skolan








Pinsaaaamt...

Förlår för att jag inte har bloggat, har varit lite upptagen med olika saker :)

Hur som helst måste jag bara berätta om vad som hände precis efter att jag hade skrivit blogginlägget i fredags under lektionen. Jag sitter och lyssnar på min ipod, och har liksom gömt hörlurarna innanför tröjan och i mitt hår eftersom vi egentligen inte får lyssna på ipods under lektionerna. Men jag hade ju liksom free-time och gjorde min engelska-läxa så jag tyckte jag kunde lyssna lite på musik. Tidigare har min metod att försöka gömma hörlurarna funkat men inte den här gången... Det som händer är tydligen att min lärare (som inte riktigt gillar mig sen innan eftersom jag missade första lektionen och bytte timma så hon trodde jag missade ännu en lektion när jag inte gjorde det osv..) går fram till mig och ber mig stänga av ipoden och ge den till henne. Men jag som är fullt fokuserad på datorn och läxan, och lyssnar på musik, hör inte henne. Så hon ber mig flera gånger och tydligen börjar hela klassen stirra på mig, medan jag fortfarande bara kollar på min dator som om ingenting. När jag sen till slut märker henne och så ger jag henne ipoden, och hon ber mig om mina "head phones" också, men jag tror hon säger phone så jag säger "ehm it's in my bag but okay..". Så jag tar upp mobilen och då säger hon: "Wow, music really does destroy hearing".

Och det blir värre... När jag sen efter skolan går till rektorn för att hämta upp ipoden (+vänta på att rektorernas möte är över) så är det en kille som också ska hämta ut sin ipod och jag kände igen honom så jag säger "hey, aren't you in my multimedia class?" Och han säger "Yeah, she took my ipod too, like five minutes before she took yours". Och han satt bredvid mig!!! Och fattar ni hur dåligt det är att jag liksom fortsätter lyssna på min ipod efter att hon redan har sagt till någon!! Usch hon hatar mig nu... Och han som jag pratade med sa att han hade henne för två år sen och hon blir bara värre och värre ju längre terminen går... Jag vill verkligen inte ha den klassen mer... Kommer ändra till choir till nästa termin i alla fall men tror jag fortsätter den här terminen ut. Men jag kan väl inte direkt säga att det är min favoritlektion...

Annars har jag varit på The State Fair i fredags med Caro och några cheerleaders och sen gick vi ut och åt. Igår (söndag) var jag där igen med min värdfamilj och åt friterade oreos (kakor), och det var faktiskt jättegott!! Vilket kanske inte är så bra... Jag testade i alla fall inte de chokladtäckta baconen, och så hörde jag att det fanns friterat smör också. Amerikansk mat på högsta nivå! Idag var jag ledig för det är Labor day, har något att göra med att hedra arbetare och så tror jag. Jag gjorde inte så mycket, sov väldigt länge och var och shoppade lite på the mall.

Känner mig inte rikigt redo för skola imorgon, och misstänker också att jag har massa allergier just nu eller så är jag överdrivet mycket förskyld hela tiden. Men det jag har att se fram emot är att det bara är 15 dagar kvar till Mexico!!! Ska bli så himla härligt, en vecka semester med bara sol och bad :D

Lägger upp lite bilder i ett annat inlägg nu, men godnatt på er annars!

Multimedia igen

Heejsan!!
Sitter och har multimedia nu igen, har gjort klart allt det vi ska gora sa da har vi "free time". Idag har jag haft study hall (har det varannan dag och varannan dag art). Study hall innebar att man sitter och gor typ laxor och sa men eftersom jag inte har nagra laxor sa lyssnar jag mest bara pa musik och pratar med hon som sitter vid samma bord som mig, hon ar jatterolig och snall! :) Det ar samma dag med Tteatre makeup. Sen hade jag engelska och vi haller pa och skriver resumes som vi maste gora exakt ratt eftersom var larare tycker att det ar de vi ska anvanda nar vi soker jobb men jag kan ju inte anvanda den, har ju tva ar kvar i sverige och sen ska den val antagligen vara pa svenska ocksa. Efter det hade jag theatre makeup och vi fortsatte kolla pa The Music Man. Sen hade jag foods, och vi hade typ prov men det var jattenkelt. Imorgon ska vi i alla fall baka sa det ar inte bara teori :)
Jag ska inte gora sa mycket mer idag forutom cheerleading. Nu nar jag gar i skolan och sen har cheerleading till kl 6 hinner jag inte gora sa mycket mer for pa nagot satt har jag alltid massa grejer att gora hela kvallarna. Och sa maste jag ju hinna vara med min vardfamilj ocksa! Jag har ju inte skrivit sa mycket om dem nar jag tanker efter och inte visat nagra bilder heller. De ar hur som helst hur bra som helst och jag kanner mig som en del av familjen! Det kanns i princip som en riktig familj. Ska forsoka ta lite bilder ocksa om de ar ok med att jag lagger upp pa bloggen. Och sa ska jag ta bilder av skolan ocksa nar jag har tid!
Ha det bra!!

RSS 2.0