Stuhr museum

Igår var jag på Stuhr museum som är här i Grand Island med Sarah, barnen och Simen. Just nu är det den den art showen jag pratade om, nio olika skolor i Hall county (som jag bor i) har sina bästa målningar/teckningar (eller bara vad folk gjort i art) uppe. Jag hade fem målningar där, och jag måste säga att den jag är mest  nöjd med är ballerinan.
Och förutom de två hade jag även ballerinan och havet i akryl som
jag visat innan, och grenen med blommor i vattenfärg


Sweet 16

Victoria från Österrike fyllde 16 igår och hade Sweet 16 med prinsess tema! Alla skulle ha på sig rosa eller vitt, vi hade tiaror, maaaassor av godis och kakor, piñatas och kollade på Askungen :)


Sommarväder


Prom

En helg. Två proms. Åkte till Kenesaw, där Simen bor, efter skolan på fredagen efter att ha gjort mig i ordning. Prom till midnatt, sedan Post prom till 5. Var i säng runt 6, sov till 12. Åkte tillbaka till Grand Island, gjorde mig i ordning igen. Prom till midnatt igen, Post prom till 5, i säng 6 igen. Sov till 6 söndag kväll, duschade och åt, gick och la mig igen vid 9 och sov till måndag morgon. Och det var helgen sammanfattad :)Track!

Hade ett track meet igår. Det var i en större skola, vilket var mycket roligare jämfört med de jag varit på i mindre skolor hittills. Jag sprang 100 m och 200 m, och fick nytt personligt bästa i båda! Min värdfamilj var där och kollade på mitt sista race (200) också så jag har några bilder. Det var dessutom jätteskönt att åka hem med dom i bilen istället för att behöva sitta i den där skolbussen i 1,5 timmar. Det finns nog inget obekvämare, särskilt när det enda man vill göra är att sova hela vägen.
Trött och försöker få tillbaka andningen, därför ser jag lite konstig ut :P


Frukost :)


Glad påsk!


U2 konsert i kyrkan

Äntligen lite ledigt från skolan, 4 hela dagar! :)

Ikväll var jag i kyrkan och kollade på en konsert (det var även nattvard och så). Matt och ett par andra från kyrkan har jobbat på U2-sånger senaste tiden och spelade nu sångerna ikväll. Och det lät jättebra, hur duktiga som helst! Jag missade dock i princip halva konserten för Mara ville gå upp och ner för trapporna utanför runt 50 gånger.

Jag har ingen bild från själva konserten men här är en bild på Mara och Sarah :)


Watercolor
RSS 2.0