Photoshoot

Idag var jag och Deanna, en kompis från cheerleading, och tog bilder! Eller det var jag som tog bilder av henne, och här är resultatet :)


State Cheer

Här uppträder Varsity på State Cheer för er som vill se!


Vanlig söndag

Hejsan!

Fick sova ut imorse och det var jätteskönt, har inte gjort det på ett tag. Igår var jag och kollade på State Cheer, vi blev dock inte ens placerade. Fast vi kom på första plats i State Wrestling, vilket är jättekul! Jag cheerade också sista gången igår, det var vårt sista home game. Practice fortsätter ändå ett ganska långt tag, vi har ett uppträdande och lite sånt kvar. Jag stannade också och kollade på Varsity-matchen och efter det åkte jag och Abbey och åt glass.

Idag ska jag berätta om Sverige för en grupp i kyrkan som har möten på söndagar, tror alla är kvinnor över 50. Ska förbereda mig lite mer för det, men nu vill Noah att jag ska läsa för honom.

Hoppas ni haft en bra helg! :)

Valentines DayBra dag :) <3


Pictures.
Hittade en bild av den här på internet och gjorde det exakt likadantMin och Deannas poster som vi gjorde igår under Cheer practice!


Brownies

Klockan är bara 10 på morgonen och jag ar redan varit uppe i 5 timmar och hunnit med att göra massa saker. Och nej, jag gick inte upp klockan 5 frivilligt, jag hade practice klockan 6-8 imorse... Anledningen är att vi har ett upptraädande imorgon och alla ville bara bli klara med practice så tidigt som möjligt så därför började vi redan kl 6. När jag kom hem hade Matt gjort i ording frukost, toast med ägg och guacamole! Efter det har jag bakat brownies, och Noah hjälpte mig lite. De är till imorgon för vi cheerleaders ska jobba i ett "hospitality" room till wrestling som är på vår skola hela nästa dag, så vi ger folk mat som vi tagit med oss själva. Men snart ska jag nog bara försöka ta och sova för jag är fortfarande inte riktigt vaken, behöver ta igen de timmarna jag missade från att gå upp så tidigt :)


Superbowl

Ikväll var jag hos några vänner till min värdfamilj (eller dom är väl mina vänner också nu antar jag) och kollade på the Superbowl! Det är mellan the Patriots och the Giants, men jag håller inte direkt på nån av dom för jag är inte så insatt :P Det roligaste att kolla på är ändå reklamerna, hörde att det kostar 3,5 miljoner för 30 sekunder under Superbowl. Så alla reklamer är jätteroliga och faktiskt bra för en gångs skull! (Oftast är dom extremt dåliga här..) Halftime var också kul, Madonna hade ett jättecoolt uppträdande med bl.a. LMFAO och Nicki Minaj.

I fredags snöade det en massa här så alla games i hela Nebraska blev inställda (wresting, basketball, allt..). Jag är ganska trött på vinter, gillade början av den här veckan mer då det var nästan 20 grader och sol i flera dagar. Hoppas snön smälter bort och att det blir varmt igen! Så det var meningen att jag skulle spendera hela kvällen igår åt att cheera men istället var jag hos Catie och vi bakade och hade filmkväll :)

Nästa vecka kommer vara jätteskön pga parent-teacher conferences. Tisdag och onsdag har jag early dismissal så då slutar jag runt halv 2 och torsdag och fredag jar jag ingen skola alls!

Hoppas ni får en bra vecka! :)

RSS 2.0